Προηγούμενο θέμαΕπόμενο θέμα


Φιλτράρισμα σε επίπεδο ομάδας

Σε αυτές τις οδηγίες χρησιμοποιείται το Σχήμα 11-7 για την απεικόνιση του φιλτραρίσματος σε επίπεδο ομάδας. Θεωρείται δεδομένο ότι έχετε δημιουργήσει ήδη έναν πίνακα ο οποίος εμφανίζει δεδομένα από ένα σύνολο δεδομένων και ότι έχετε δημιουργήσει μια ομάδα ή ομάδες για την οργάνωση των δεδομένων.

Σχήμα 11-7 Τροποποίηση ομάδας
  1. Στη λειτουργία επεξεργασίας διάταξης, επιλέξτε τον πίνακα που περιέχει τα δεδομένα που θέλετε να φιλτράρετε.
  2. Στο πλαίσιο διαλόγου "Λειτουργία επεξεργασίας ιδιοτήτων", επιλέξτε την καρτέλα "Ομάδες". Η "Λειτουργία επεξεργασίας ιδιοτήτων" εμφανίζει τις ομάδες που ορίσατε για τον πίνακα.
  3. Διπλοπατήστε στην ομάδα τις οποίας τα δεδομένα θέλετε να φιλτράρετε.
  4. Στο τμήμα παραθύρου "Φίλτρα και ταξινόμηση", επιλέξτε τη σελίδα "Φίλτρα".
  5. Πατήστε "Προσθήκη" για τη δημιουργία συνθήκης φίλτρου. Εμφανίζεται μια έκφραση για σύμβολο κράτησης θέσης στην πρώτη γραμμή.
  6. Προσδιορίστε τη συνθήκη φίλτρου. Στο Σχήμα 11-8 παρουσιάζεται ένα παράδειγμα συνθήκης φίλτρου.
  7. Σχήμα 11-8 Συνθήκη φίλτρου για ομάδα
  8. Πατήστε OK.
  9. Πραγματοποιήστε προεπισκόπηση της αναφοράς για να επαληθεύσετε τα αποτελέσματα. Η αναφορά εμφανίζει ένα διαφορετικό σύνολο τιμών ομάδας.


(c) Copyright Actuate Corporation 2006

Προηγούμενο θέμαΕπόμενο θέμα